Shop efter Kategorier

YCENTRE Nye Hvide Små Piont Tyl Gardiner til stuen moderne Lutter Gardin til Soveværelse Vindue Blind Voile Brugerdefineret Størrelse

Nyhed

kr38.94

1. Bemærk: Prisen er for 1 stykke gardin 2. Størrelse: Hvis du ønsker at ændre længde, kan du efterlade en besked, enhver længde Mindre end 270cm,prisen er den samme,Accepterer Custom ( hvis du ikke kan finde den størrelse, du ønsker, pls velkommen til at kontakte os.) 3. Tips: For at rette fylde, paneler skal måle 2-3 gange bredden på dit vindue 4. Tillad lille afvigelse ( 1-3cm ) på grund af hemming 5. Alle elementer er for rigtige optagelse.Der er imidlertid forskellige skærme og anden lysstyrke kan forårsage farver til at variere en smule, 1 stk gardin Pakken indeholdt: i prisen: Kroge ( Kroge Top: 4 kroge pre meter ; Blyant Læg: 10 kroge pre meter ) Ikke Inkluderet i prisen: Tassel/Tieback/Perler

Betaling

100% betaling før levering, venligst sørg for at du har forladt den fuldstændig korrekte oplysninger, skal omfatte fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer, vil varerne blive afsendt til den adresse, som du har tilbage i orden, og "P. O. box" er ikke tilladt i adressen.Vi foretrækker betaling via ESCROW, som er en sikkerhed måde for dig.Hvis du ønsker at betale på andre måder, bedes du kontakte os.Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr (undtagen til gratis fragt).

Forsendelse

Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Feedback

Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.Hvordan til at vaske gardinet?

Da tæppet kan blive klemt i transit, så det vil ikke være meget glat, som på billedet.Når du modtager den, skal du sprøjte lidt vand på tæppet, så plads i skyggen til tørre.Hvis du har et strygejern, at det vil blive bedre.Maskine vask er til rådighed, men vi foreslår, at tøjrens.Bemærk vask adskilt fra andre stoffer.Ikke blegemiddel og mellemstore strygejern 160 grader.

2.Hvordan kan vi levere varen?

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder forsendelse gratis.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

For mere end $150.00,skib af EMS eller DHL.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3.Ikke modtaget varer eller nogle problemer?

Kontakt os for en delvis /fuld refusion efter bekræfte problemet hinanden.

4.Feedback.

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

5.Kontakte Os.

Du kan kontakte os ved at efterlade en besked på Anitas-akvareller.dk eller sende os en mail, vi besvarer mail inden for 24 timer.Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, er du velkommen til at kontakte os.

Tags: høje hvide gardiner, gardin størrelse, broderet træ gardin, indisk broderi gardin, tull for vinduet, koreanere rulle gardiner, seaside ren og skær gardiner, dør gardiner, curtains for living room luxury european set, gardin til live.

Technics Vævet
Bruger Hjem
Gardin Bredde 2~3 gange vinduets bredde
Navn Solid Lutter Gardin
Bemærk 2pcs Curtains Better
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
Format Reb
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Funktion Translucidus (Skygge Rente 1%-40%)
Model-Nummer YU333
Mønster Type ANLÆG
Materiale 100% Polyester
mønster Solid
Edge Behandling Hemming
oprindelsessted Zhejiang,Kina
Type Gardin
Installation Type Loft Installation
Stil Pastoral
IKKE Inkluderet Kvast/Tieback/Perler
Mærke YCENTRE
Beliggenhed Vindue
Skat Købernes ansvar
Skygge Sats 15%
Gardin Højde Max Højde 270cm
Vask Maskine Afvaskelige
Gældende Vindue Type Fladskærms-Vindue

Skriv en anmeldelse

YCENTRE Nye Hvide Små Piont Tyl Gardiner til stuen moderne Lutter Gardin til Soveværelse Vindue Blind Voile Brugerdefineret Størrelse

YCENTRE Nye Hvide Små Piont Tyl Gardiner til stuen moderne Lutter Gardin til Soveværelse Vindue Blind Voile Brugerdefineret Størrelse

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign