Shop efter Kategorier

300 ml lotion og sæbe udskiftning af pumpe i rustfrit stål tap, køkken badeværelse

Nyhed

kr35.52

300 ml lotion og sæbe udskiftning af pumpen, rustfrit stål tap, køkken badeværelse

Beskrivelse:

Dette er den perfekte kitchen sink følgesvend, syre-modstand, korrosionsbestandighed.Kan være genbrug rene og velholdte.Mere bekvemt til dit hjem liv.Kvalitet til en god pris.Værd at købe.

Features: Denne vask, sæbe dispenser lavet af høj kvalitet rustfrit stål og plast materiale, holdbart og praktisk Anvendelse til generelle vasken hullet 25mm~36mm Med pumpe, lettere for få sæbe ud Kan være genbrug for at tilføje sæbe hånd sanitizer, shampoo, shower gel, osv.Hjælper med at reducere bakterier til at forhindre almindelige sygdomme og sygdom.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Rustfrit Stål Hoved & Plast Flaske

Type: Sæbe Dispenser

Kapacitet: 300 ml

Størrelse: Ca. 27cm x 5.5 cm / 10.6" x 2.1"

Gælder for vasken hullet 25mm~36mm

Pakke Vægt: Ca 122g

Pakke Inkluderet:

1 x Vask, Sæbe Dispenser

Bemærk:

1. Lad nogle fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!BETALING:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak vende TILBAGE OG REF U ND:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Anitas-akvareller.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Tags: side skive, øl skum maskine, side sifon, lange spatel, dispensere sæbe, kosmetiske pumpe, flaske lotion pumpe, hotel sæbedispenser stål, vaskemiddel indehaver, sodavand stål dispenser.

Type Flydende Sæbe Dispensere
Flydende Sæbe Dispenser Type Hånd Sæbe Dispenser
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale
Vigtigste Materiale Plast
Funktion Flydende Sæbe Dispenser
Mærke WALFRONT
Model-Nummer Vask Sæbe Dispenser

Skriv en anmeldelse

300 ml lotion og sæbe udskiftning af pumpe i rustfrit stål tap, køkken badeværelse

300 ml lotion og sæbe udskiftning af pumpe i rustfrit stål tap, køkken badeværelse

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign