Shop efter Kategorier

Flynova Pro Dynamiske Boomerang Spinner Magiske Bold Smart Home Spille Spil Fjernbetjeningen Forstand Drone Flyvende Lys Legetøj som Gave

Nyhed

kr61.07

Flynova Pro Dynamiske Boomerang Spinner Magiske Bold Smart Home Spille Spil Fjernbetjeningen Forstand Drone Flyvende Lys Legetøj som Gave

Hot Salg Crowdfunding Hjemmeside

Hvis du har brug for detaljerede oplysninger, kan Du efterlade os en besked.

Flynova Pro: Boomerang spinner med endeløse tricks!

Mød Flynova Pro – den motoriserede flyvende spinner, der flyder, glider, og klatrer gennem luften på din kommando, og vender derefter tilbage til din hånd som en boomerang.Det lader du lyse op i ethvert rum med utrolig akrobatiske tricks, der får folk til at spørge, "Hvordan ville du gøre det?" Og nu med en valgfri magic-controller, vil du have endnu større kontrol mens du flyve højere, gå videre og udføre mere blændende stunts end nogensinde.

Sikkerhed testet til brug sammen med børn, det er den problemfri måde at holde dig og dine kære underholdt i timevis.Alt imens at lære nye færdigheder, forbedre din hånd-øje-koordination, og komme op fra sofaen og på dine fødder.Det er den perfekte kur til låsning af kedsomhed og alt for meget screentime.Og den bedste del er, du kan gøre det til enhver tid.Med andre.Hvor som helst.Virkelig... hvor som helst.Hvis du har fået en baggård, et værelse optagelse, eller endda et køkken, Flynova Pro vil give timevis af sjov og udfordring for alle, som du spiller med.

Dynamisk RGB-Lys

Med tre blændende farvet lys, din Flynova Pro kommer til at ligne en neon stjerneskud, når du kører over himlen.Hvis du virkelig ønsker at få noget opmærksomhed, øve dine tricks om natten, når din Flynova Pro kan lyse op i mørket.

Sikker at Starte

Det er nemt at komme i gang med Flynova Pro.Tænd på power-knappen, og hold den Flynova Pro opad, så bare ryst til at starte og give det et kast!Du vil hurtigt forstå, de uendelige muligheder for flugt Flynova Pro.

Flyve som en Boomerang

Start din Flynova Pro, så kald det lige tilbage til startside base - aka din hånd - med Boomerang.Kast spinning Flynova Pro i luften, og se, da det cirkler lige tilbage til dig.Fange den i den ene hånd og være klar til at starte din næste trick.

Trolden

Den Flynova Pro kan dreje ultra-hurtigt, mens du svæver på plads.Sæt din hånd under den Flynova Pro og følg spinning orb, så længe du kan, for følelsen af, at du er en omdefinering af tyngdekraften.Hvem sagde, at magic ikke var rigtige?

Spille Enhver Tid og Hvor som Helst

Du behøver ikke et ton af plads til at udløse det sjove af Flynova Pro.Det er nemt at styre, så du kan nyde dig selv bekymre dig gratis hvor som helst fra stuen til en offentlig park.Og boomerang effekt sikrer Flynova Pro kun har én flyvning sti, når du starter det – lige tilbage til din hånd.Og Flynova Pro er fantastisk til kontoret, også.Brug det til at de-stress med dine kolleger i breakroom.Eller for at tilføje lidt sjov til jeres teambuilding-sessions.Det er så nemt, at selv din chef kunne lære noget af.Seriøst, selv om.Lad hende prøve.

Sikkert for Børn

Husk, når børnene gjorde mere end blot at stirre på deres telefoner?Det gør vi også.Den Flynova Pro er den perfekte måde at få børnene op, bevæger sig, og underholdt i timevis.Og det er designet med sikkerhed i tankerne, så du kan lade dem spille bekymre dig-gratis.Den Flynova Pro har en grab-to-stop-funktion - så det holder op med at flyve, så snart den rører ved noget.Uanset om det er din hånd, væg eller hylde, hvor mødre holder familie fotos.Den sfæriske design og beskyttende beklædning mener det er helt sikkert at få fat i med hænderne.Og det materiale, der er overraskende blød og lys, så få en bump fra Flynova Pro er som et klap på skulderen.I en alder af sociale distancering, det er den perfekte måde at holde børnene i bevægelse, så de ikke slå i sofaen kartofler i lockdown.

Svært at Bryde

Vi ved, at ulykker sker.Det er derfor vi har indbygget de Flynova Pro hård, så det kan tage alle de buler og skrammer, du smider på det.Den Flynova Pro er designet, så den ikke falder fra hinanden, hver gang den rammer væggen eller ned lander på dit gulv.Vi sætter Flynova Pro selvom mange strenge tests for at sikre, at det er holdbart nok til at tage de hits.Og sikkert nok til at beskytte alles hænder.Fra din børn til din onkler.Så kan du lade alle spille.Problemfri.

Non-Stop sjov

Brugte batterier er et buzz-kill.Den Flynova Pro har tredobbelt batteri-levetiden af den oprindelige Flynova.En hurtig 25 minutters opladning er alle det tager for at give din Flynova Pro en fuld 30 minutter af ren flyvetid.Så du kan flyve længere, gå videre og holde de gode tider skyhøje.

Hvad der er Indeni

Sikkerhed er vores første prioritet... Lige efter det sjovt.Den Flynova Pro er udstyret med en aerodynamisk lukket hjul design, der giver det, at glat flyvning, når du udfører tricks.Og holder dine hænder 100%, når du starter eller fange Flynova Pro.Vi sætter sit design, strenge test for at sikre, at det er sikkert for børn og voksne til at bruge.Så du kan være sikker på dine hænder vil være beskyttet på alle tidspunkter, som du arbejder på at mestre alle de nye tricks.Uanset i hvilken alder du spiller.

Tags: metal spinner, ninebot scooter pro, quadcopt, Skær Stokken, bebird, huohou kniv, wifi stikkontakten temperatur-sensor, flynova pro, boomerang træ -, lampe playstation.

Mærke Hedongjun
Max hastighed Smart Home Spille Spil
Gyro Flyvende Top med Magic Stick
Funktioner Slot
Kontrol-Kanaler 2 Kanaler
Oprindelse KN(Oprindelse)
Staten Forsamling Klar til at Gå,
Certificering PSE
Model-Nummer flynova pro

Skriv en anmeldelse

Flynova Pro Dynamiske Boomerang Spinner Magiske Bold Smart Home Spille Spil Fjernbetjeningen Forstand Drone Flyvende Lys Legetøj som Gave

Flynova Pro Dynamiske Boomerang Spinner Magiske Bold Smart Home Spille Spil Fjernbetjeningen Forstand Drone Flyvende Lys Legetøj som Gave

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign