Shop efter Kategorier

TANGPIN japansk keramik tepotte gaiwan te kopper kinesiske teasets bærbare rejse te sæt med travel bag

Nyhed

kr183.28

Varm tip:

1: Rusland og Hviderusland, købere bør skrive det fulde navn .

2: Brasilien, Argentina, Canada clearance rate er meget langsom.

3: Hvis du ikke er i stand til at spore pakken, eller du ikke har modtaget din wrap,bedes du give en besked til os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

Til engros kunder:

1.Hvis du har egen te butik eller teaware forhandlere,pls tøv ikke med at kontakte mig når som helst,vi kan tilbyde engros-pris til dig,tak.

2.Engros-kunder, pls kontakt med denne e-mail: tangpintea på(@)163.com

3.Vores fabrik tilbud tilpasset dit logo,det er ok,velkommen til at placere ordre fra os.

4. Vi er professionelle fremstilling af Keramiske te sæt i Kina.Og vi har særligt team arbejde for after sales service.Som ærlig

fabrikken, vi aldrig skurk vores kunder. (TID ER GULD) for dig og for os.Så vi har professionel produktion og ting, der er

at lave lækker kvalitet på kort tid.

Materiale: Keramik

Størrelse: Gaiwan:10.5x10cm 170ml Tekop:5.8x4.9cm 60ml

Vores Tjenester Betaling 1)Vi accepterer Alipay,West Union,T/T,Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2)Betaling skal være foretaget inden for 3 dage for 3)Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,pls vent et minut og prøv igen betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.Shipping 1), Når du har Modtaget din betaling,vil vi arrang shipping inden for 5 dage,køber er udelukkende resopnsible for fortoldning af varer. 2)Alle varer vi vælger Anitas-akvareller.dk forsendelse Fantastisk,en del af de varer, som vi vælger epacket og kina post air mail. 3)importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger,disse afgifter er de køber resopnsibility.Pls tjekke med dit lands skikke office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Retur Service 1)Om den Kvalitet, Vi vil kontrollere produkter før levering,hvis produkter er gået i stykker,mangler af varer og deffect,pls tage billeder og derefter kontakte os på forhånd.Vi vil i henhold til de problemer, tilbagebetaling eller erstatning. 2)Om den anden grund Til nogen anden grund,du ikke kan lide den stil, eller ikke kan lide,pls kontakte os inden for 7 dage efter du har modtaget varerne.Sørg for at holde det i orginal stand, og untertake forsendelse omkostninger ved dig selv, hvis du vender tilbage.Vi vil refundere du efter at vi havde fået.

Tags: japanease te sæt, retter, japansk, sæt kvinder, person rejser te sæt, tangpin te, keramiske japansk tepotte, samadoyo cup, japansk keramik græs, skål te, hakama mænd.

Forsendelse Gratis Forsendelse
Antal Brugere 2
Nøgleord Japansk te-sæt,Keramisk tepotte,thekande,tekop,rejser te sæt
farve Hvid,grøn og sort
Materiale Keramik
Mærke TANGPIN
Anvendelse Område Kontor,Stue
Kategori Teaware Sæt
Producere område Dehua
Gaver Jul eller nytår gaver
Stil japansk
Brug Brygning af te og kaffe

Skriv en anmeldelse

TANGPIN japansk keramik tepotte gaiwan te kopper kinesiske teasets bærbare rejse te sæt med travel bag

TANGPIN japansk keramik tepotte gaiwan te kopper kinesiske teasets bærbare rejse te sæt med travel bag

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign