Shop efter Kategorier

JIANGLUNSata HDD-Kabel-Stik Adapter Til Lenovo Ideapad L 340-15IRH IWL API FG540 tbs

Nyhed

kr84.98

Sata HDD-Kabel-Stik Adapter Til Lenovo Ideapad L 340-15IRH IWL API FG540 tbs Garanti Termer:

1. Tilfredshed er garanteret.Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til en tilbagebetaling eller ombytning, er det for en udskiftning.Vi kræver kun, at du kontakter os inden for 14 dage efter modtagelsen af din vare, og returnere den i samme stand som det blev modtaget.

2. Vender tilbage, vil ikke blive accepteret, hvis du tilfældigvis til at købe en forkert vare ved en fejl.Så, venligst være opmærksom på vores billede og hvis det er muligt at sammenligne det med din oprindelige del, før du køber.

3. For alle afkast, de køber er ansvarlig for betaling af varen er tilbage shipping.

Produkt Sourcing :

Vi er en verdensomspændende leverandør af bærbar reservedele og tilbehør, hvis du er på udkig efter nogen produkter eller dele, der ikke kan finde i vores shop, bedes du lad os vide, hvad du leder efter, og hvor mange, og vi kan give dig det produkt, sourcing.

Hvis du har brug for mere kvantitet end vi, der tilbydes i vores butik eller er interesseret i at købe i løs vægt, så lad os det vide, så vi kan helt sikkert opfylde dine krav

Tags: l 340 af lenovo, l 340, lenovo y480, pegefeltet lenovo l 340, lenova ideapad 330, hdd magt, ips lenovo ideapad l 340, crossfire nano, l 340 af 15irh ssd, lenovo l 340 af 15irh låg.

Pakke Ja
Model-Nummer Sata HDD-Kabel-Stik Adapter Til Lenovo Ideapad L 340-15IRH IWL API
Type Strøm Kabel
Mærke JIANGLUN
Produkter Status Lager

Skriv en anmeldelse

JIANGLUNSata HDD-Kabel-Stik Adapter Til Lenovo Ideapad L 340-15IRH IWL API FG540 tbs

JIANGLUNSata HDD-Kabel-Stik Adapter Til Lenovo Ideapad L 340-15IRH IWL API FG540 tbs

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign