Shop efter Kategorier

Akvarium Renere Maskine El-automatik Flytbare Vakuum Vand Changer Sand, Alger Renere Filter Changer QP2

Nyhed

kr198.02

Akvarium Renere Maskine El-automatik Flytbare Vakuum Vand Changer Sand, Alger Renere Filter Changer QP2

Funktioner:

1. High-power vand pumpe i høj grad øger vand-og ændre hastighed, og pumpe vand er lavere uden at tilslutte flad dyse, og vandstanden kan pumpes ned til omkring 0,5 CM.

2. 360° andenæb roterende suge-port er beregnet til at suge de døde fisk i akvarium, og den resterende mad-rester i tanken, hvilket gør det nemmere og mere bekvemt for dig at rense fisk tank.Det er velegnet til bare tanke.

3. Hæng den på fisk tank, når det ikke er i bruge til at filtrere de små daglige urenheder, og samtidig lufte fisk, spar besværet med opbevaring, og tjene flere formål.

4. Sat på filter netto-pose, som kan bruges som et filter på almindelige tidspunkter for at holde vandets kvalitet af fisk tank klart og rent, at reducere problemer med hyppige vandskift i fish tank!

5. Komfortable håndtag, nem betjening, vand ventil kan styre vandgennemstrømningen.

Specifikation:

Materiale: ABS + elektroniske komponenter

Bemærk:

1.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være en smule forskellige fra det billede, farve.

2.Bemærk, at 1-3cm adskiller sig på grund af manuel måling.

1 x sugemotor

1 x Brusebad

1 x filterpose

1 x Base

1 x Andenæb suge

1 x Hjørne suge-Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Anitas-akvareller.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).

Tags: lille akvarium grus renere, renere fisk tank, akvarium nano, nicrew elektriske akvariegrus renere, akvarium renere el-automatik, aquarium cabinet, akvarium sifon, akvariet rent, akvarium complet, akvarium robot støvsuger.

Materiale Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Akvarium Renere Maskine El-automatik Flytbare Vakuum Vand Changer Sand, Alger Renere Filter Changer QP2

Akvarium Renere Maskine El-automatik Flytbare Vakuum Vand Changer Sand, Alger Renere Filter Changer QP2

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign