Shop efter Kategorier

Brusebad Gardin til Badeværelse med Kroge Mønster med Eksotiske Træer og Dyr, Øko-Venlige,Ingen Oder,Vandtæt,Fersken, Orange

Nyhed

kr68.96

Beskrivelse

1.100% Polyester Stof.Bruser Kroge Er Inkluderet I Prisen.

2.Vand-repellent: badeforhæng, vandtæt en fast endnu glat tekstur, der fremmer vand perle dannelse og forhindrer forhænget iblødsætning og badeværelse-gulvtæppe messer.Lille vand perler form på tværs af det gardin, der giver en blid vand-fjernelse og hurtig badeforhæng tørring.

3.Pålidelig: Forstærket ring/krog huller til nem ophængning,rust-bevis metal tyller forhindrer rivning,holdbare gennem lang tids brug.

4.Hurtig tør.Nemt rengøres og vedligeholdes.Maskine afvaskelige.

5.Praktisk: Nemt passer til alle standard størrelse af bruser/badekar og arbejder med lige eller buet brusebad stænger.Badeforhæng er lavet til at modstå fugt-rige badeværelse miljøer.Hjælper med at holde ekstra vand stænk fra at komme ud af bruseren.Straks opdaterer badeværelse deco-tema og giver en uovertruffen, eksklusive look.

6.Maskinvask koldt.Ikke blegemiddel eller tørretumbles.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

7.Lad 1-2 cm fejl på grund af manuel måling.Du bedes venligst bekræfte din adresse ved checkout.Vi er ikke ansvarlige for nogen forkerte adresser.

Pakke inkluderet

1. 1STK badeforhæng og 12PCS krog ring .

2. W = bredde , H = højde .

3. Tillad lille afvigelse (1-2cm) på grund af hemming.

4. Alle elementer er for rigtige optagelse.Der er imidlertid forskellige skærme kan forårsage farver at variere lidt.

Størrelse: 78X72 | Farve: Peach / Orange

Produkt Fordele:

Holdbar, hånd vaskbar eller maskinvaskes, lang levetid.

Forhindre vandet i at sprøjte overalt, og holde badeværelset rent og tørt.

Udskriv med den mest avancerede digitale teknologi, der er et klart mønster, farven er lys, ikke fade, ikke skrumpe, og er miljøvenlig.

Let at hænge, knaphul på badeforhæng, gift krog, nem at installere.

Pakke inkluderet:

1 Art badeforhæng, herunder plastik kroge.

Pleje-instruktioner:

Ikke blegemiddel eller tør.

Hånd vaskes eller maskinvaskes.

Lad badeværelse ventilere og holde den Ekstra Brede badeforhæng tør.

Varm Tip:

I løbet af dit køb, hvis der er nogen problemer, kan du kommunikere med os i god tid.

Efter købet, hvis der er nogen problemer med kvaliteten, eller du ikke er tilfreds, vi er villige til at give dig en tilbagebetaling, ønsker dig en glad shopping.

Tags: hoved brusebad, green garden gardin, gardin brusebad, voksen jul hat, cortinaer de, dør gardiner, stor zebra gardin, gardin til live, badeforhæng dekorative kroge, gardin slør.

Stil Moderne
Materiale Polyester
Funktion Lager
mønster naturskønne
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Brusebad Gardin til Badeværelse med Kroge Mønster med Eksotiske Træer og Dyr, Øko-Venlige,Ingen Oder,Vandtæt,Fersken, Orange

Brusebad Gardin til Badeværelse med Kroge Mønster med Eksotiske Træer og Dyr, Øko-Venlige,Ingen Oder,Vandtæt,Fersken, Orange

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign