Shop efter Kategorier

Ægte Læder Vandtæt Amerikanske Militær Støvler, Non-slip Taktiske Støvler Ørkenen Høj Vandreture Sko Mænd Gå Klatring Sko

Nyhed

kr253.77

Kære venner, tak fordi du besøger vores butik.Da de sko, du kigger på, er lavet i Kina, størrelsen af de sko kan variere fra den størrelse, som du er vant til.Venligst omhyggeligt vælge størrelsen af din sko efter størrelsen diagram.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Det er min hæder, som du fortsætte med at finde på noget spændende i vores butik.

(Wom da OS Størrelser er Forskellige fra Mænd AMERIKANSKE Størrelser, så vælg den størrelse i henhold til din fods længde er)

Sko Størrelse Chart

Bemærk:

Vælg den størrelse i henhold til din fods længde, ikke sko, længde, Størrelse Diagram kan hjælpe dig med at løse 90% af størrelsen valg af problemet.

hvis du ikke klart, hvordan man skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.Det ville være bedre du venligst fods længde, i den rækkefølge .

Hvis fødder er tyk og bred, du kan vælge en enkelt størrelse større;

Hvis fod er smal og tynd, kan du vælge en størrelse mindre.

De sko, vi sender, Kinesiske størrelser, Størrelsen tag af sko vis Kinesiske størrelse.

Det samme til EUR eller i andre størrelser.

Produkt beskrivelse:

Ægte Læder Vandtæt Amerikanske Militær Støvler, Non-slip Taktiske Støvler Ørkenen Høj Vandreture Sko Mænd Gå Klatring Sko Bjerg

Package og Forsendelse

Om Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Om Billeder

Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion i det lys, baggrund, osv.Hvis du imidlertid mener, at de elementer, der modtages, i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en tilbagevenden er mulig.

Om Forsendelse

Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte den pakke inden for 3 hverdage, undtagen Helligdage.Om shipping tid, er du nødt til at tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land.

Om At Vende Tilbage

I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.

Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 2 hverdage, hvis noget mangler eller er beskadiget.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.

Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen.Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.

Om Skat

Er du udsat for de indførte afgifter, udgifter til told, som måske er pålagt af din lokale brugerdefinerede office.Vi er ikke i stand til at informere dig, det skyldes gebyr, da det er forskellige fra lande og emner .

Modtager Adresse

Skriv dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn.Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Hav en dejlig dag!

Tags: ktm 65, desert støvler mænd, vandre sko, command air force, militære stil støvler, mænd klatring sko, garsing trekking støvler, mut, købe vandrestøvler, salomon sko.

trekking støvler høj vandreture sko mænd
Navn På Afdeling Voksen
Ydersål Materiale Gummi
amerikansk militær støvler støvler mand vandtæt
Udgivelsesdato Spring2019
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Funktion Vandtæt
Lukning Type Lace-Up
Sko Bredde, Medium(B,M)
Køn Unisex
jagt støvler vandtæt mand Klatring Boot
militære taktiske støvler støvler bjerg
Mærke NoEnName_Null
Niveau I Praksis Professional
Lining Materiale Bomuldsstof
Model-Nummer 8809 0919 65
Athletic Sko Type Vandre Sko
Øvre Materiale Læder
trekking støvler herre udendørs støvler mænd
Indersål Materiale EVA

Skriv en anmeldelse

Ægte Læder Vandtæt Amerikanske Militær Støvler, Non-slip Taktiske Støvler Ørkenen Høj Vandreture Sko Mænd Gå Klatring Sko

Ægte Læder Vandtæt Amerikanske Militær Støvler, Non-slip Taktiske Støvler Ørkenen Høj Vandreture Sko Mænd Gå Klatring Sko

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign