Shop efter Kategorier

Nordisk Moderne væglamper Strygejern sengelampe E27 Pære LED Kreative Macaron Træ baggrund væglampe Indendørs Belysning

Nyhed

kr112.49

>>Produkt tilbud

Venlige Tips:

① : Hvis du køber to eller flere af vores varer (herunder to), bedes du kontakte os,kan Du få en ekstra 3.5% rabat;

② : Og i vores butik har to gange køb registrering af kunder, i den fremtidige køb, bedes du kontakte os kan få 4% rabat;

③ : Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at løse problemet, tak!

>>Produktspecifikationer

Produkt Navn: Macaron væg lampe lyskilde: medfølger ikke Størrelsen, som vist i billede Materiale: jern + træ Stil: en Enkel, Moderne Skygge materiale: jern Sucker materiale: jern, træ Farve: sort, hvid,gul,pink,grå Base-type: E27 Spænding: AC 90-260V (for alle lande)

Varmt Påmindelse Om Din TaxingPolicy: Alle lande har forskellige beskatning af politikker,og vi vil altid sætte lavere erklære pris som vores erfaring til at hjælpe købere med at undgå at betale for meget i skat,hvis købere vil have mig til at erklære fuld eller visse beløb,bedes kontakte os, før ordren,og du er velkommen til at give mig nogle gode suggetions på dit lands skatte-politik,tak.Om Forsendelse : (A)Vi normalt skibet ud din bestilling inden for 2 dage,hvis vi ikke har dem på lager,vil det forsinke lidt længere,hvis du har brug for lampen meget hurtigt,så kontakt os venligst før bestilling. (B)Hvis du stadig ikke få din ordre, når den shipping tid er forbi,ple ase kontakt os,vil vi hjælpe dig med at kontrollere og følge det. (C)Du kan diskutere med os om prisen på, hvad fragt metho ds y ou vil-Lave forsendelsesomkostninger eller hurtig forsendelse tid eller noget andet.Om Gebyrer tilbage: (A)Vi vil give køber feedback efter ordre færdig; (B)Vi sigter mod at tilbyde den bedste service til alle købere, og stræbe efter 100% kundetilfredshed!Din feedback og forslag er meget im vigtigt for os og for andre købere.Når du har eventuelle problemer du disli ke,er du velkommen til at kontakte for en løsning, før de forlader dårlig feed back.

Om Forrentning Og Tilbagebetaling: (A)Hvis køber ønsker at returnere varer, han har bestilt, som ikke har noget at gøre med kvalitet,vil han være ansvarlig for skader eller tab, når han sender varen tilbage, så refunderer vi dig hurtigst muligt, efter vi har modtaget. (B)køber er ansvarlig for shipping gebyrer for at returnere varer, bortset fra problemer med kvaliteten, eller forkert vare.

Om Underskrift&Retur&Tilbagebetaling: (A)Vi indgår aftale med de fleste levering selskaber,så hvis det element, som du eller der er skrøbelige eller let at have prblems, bedes du tjekke parcel i fornt af den udbyder, før du er færdig med at underskrive og tage fotos som bevis med wh det ch vi kunne bede om erstatning fra fragtmand. (B)Vi vil sende et nyt hele poster(eller dele heraf)eller refunderet til dig, hvis du får en n incorret element,brudt vare eller manglende dele fra os. (C)Når du modtager varen og derefter finde ud af, det er ikke det, ja,du kunne tet urn det til os,men de vare er nødt til at holde i god stand,og du har til en fford shipping gebyrer.

Tags: angel hovedpude, e27 led pære ce, vintage seng, væg-lampe, arbejdslamper, lampe væggen, billede væglamper, led lampe, e27 led lampe, sokkel lys, enkel væg sconce.

Er Dæmpbar No
Spænding 90-260V
Er Pærer I Prisen No
oprindelsessted Guzhen by i Kina
Brug Industriel
Anvendelse Andre
Mærke NoEnName_Null
Strømkilde AC
Model-Nummer Moderne væglampe
Certificering ce
Garanti 3 år
body farve black
Element Type Væglamper
Lys Kilde Glødepærer
Technics Malet
Skifte Type Tænd/sluk
Base Type E27
Installation Type Vægmonteret
Belysning Område 10-15square meter
Krop Materiale Jern
Skygge Retning Ned
Materiale Metal
Skygge Type Jern
Antal lyskilder 1
Funktioner macaron
Stil Moderne

Skriv en anmeldelse

Nordisk Moderne væglamper Strygejern sengelampe E27 Pære LED Kreative Macaron Træ baggrund væglampe Indendørs Belysning

Nordisk Moderne væglamper Strygejern sengelampe E27 Pære LED Kreative Macaron Træ baggrund væglampe Indendørs Belysning

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign