Shop efter Kategorier

Lufttryk Sensor Dobbelt Port Normalt Åben Negative Pressure Switch QYK-02-B211-nej/NEJ Mikro-Trykket 50KPA,250VAC

Nyhed

kr31.06

100% helt nye og høj kvalitet.

Der er specielt designet til montering på printkort

Hvid: for vacuum / ulige behandling

Funktionen af det elektriske funktioner: reflekterende kontrol nomally åben

Nuværende: 20mA

Spænding: 250AC

Den række af temperaturer, fra -20 & deg; c til 100 & deg; c

Den elektriske tilslutning, diameteren af svejsning fods afstand af 1,0 mm 12,5 mm eller konfiguration af ledninger og eller sæt теминал.

Trykområde: positivt tryk i 1 - 100 kpa

Negativt tryk: - 1 - 100кпа

Det maksimale arbejdstryk: 100кпа

Interface: ydre diameter på 4 mm og 5 mm

Den levetid: 10000-cykler

Isolationsmodstand: 50MΩ/DC

Størrelse: cm.billedet er i detaljerne

* bemærkninger: ikke indeholdt i kassen eller retail emballage (produkt vil være pakket forsvarligt i boblen окутке).

Produkt Introduktion Ht-Serien Pipeline Booster Pumpe Vand Flow Switch Bruger En Vand Flow Type Magnetisk Kontrol Enhed til At Styre On-off Af følerelementet For At Opnå Den Funktion at Starte Og Stoppe vandpumpen.Arbejder Princippet Vandet Udstyr Er Åbnet, Og En Vand Flow Strømme I Støbeskeen, Og Det Vand, Strøm, Impulsivt Roterer Sensing Døren Langs Strømmen Retning Af Den Roterende Aksial Vand Flow, Og Den Magnetiske Kontrol Enheden Roterer Sammen Med Den Roterende Aksel, Og Når Den Når En Bestemt Position, Følerelementet Er Udløst, Kontakten Er Tændt, Og Husstanden Pipeline Er Under Tryk.Når Vandet Strømmen Afbrydes Med Det Vand Udstyr Lukke Ned, Induktion Døren Roterer Akslen Og Den Magnetiske Kontrol-Enhed Til En Bestemt Position Under Påvirkning Af Reset-Bombefly, Og Induktion Manglende Kontakten Er Brudt, Og Rørledning Booster Pumpe Stopper.Vand Flow Switcg Brug Forholdsregler: 1. Under Installationen, Er Opmærksomme På, Om Vandet Flow Retning Af Pumpen Og Vand Flow Switch Er Den Samme.Pilen På Vand Flow Switch Point For At Angive Retningen Af Vand Flow Switch. 2. Når Der Ikke Er Urenheder I Vandet, Rør, Vil Det Medføre, Vand Flow Switch Til Fejl.Derfor, Det Anbefales, At Den Nyligt Installeret Rørledningen Blive Skyllet Ud Af Rørledningen På Grund Af Tilstrækkelig Fysisk Decharge, Før Pumpen Og Vand Flow Switch Er Tilsluttet.Det Anbefales At Installere Filteret I Støbeskeen.Men Filteret Skal Rengøres Ofte For At Undgå Vand, Strøm, Blokering Og Flow Er Reduceret, Hvilket Skifte Til At Starte Kl. 3. Når Det Rindende Vands Flow Er Utilstrækkelig Eller Ustabile, Vand Flow Switch Sluk, Når Vandet Switch Er Tændt, Og Fænomenet Vil Forsvinde, Når Vand Fra Hanen Strømmen Vender Tilbage. 4. Vand Flow Switch Skal Monteres Vandret På Vandet Outlet Af Pumpen, Og Kan Ikke Installeres Lodret. 5.de To Ledninger På Kontakten Er Forbundet I Serie På En Af Linjerne i Kredsløb, Uanset Nul Brand Linie.Uklart Kundeservice Eller Se Video.Mange Tak For Dit Samarbejde.

Tags: openport 2, tactrix, nitendo skifte værktøj, gionee m5 telefon, micro trykafbryder, 18 polet skifte, ninento skifte værktøjer, differenstryk switch, pressostat vakuum, normal tæt skifte.

Funktioner ÅBEN/AFSLUT
Medium vand -, gas -, olie
Pres 0-0.2 MPa
Mærke makerele
Spænding 0-250V AC
Isolationsmodstand 50MΩ/DC
Model-Nummer QYK-02
Type Hånd Værktøj, Dele
Gældende pres positivt tryk / undertryk
Nuværende 20mA
Brug Kommerciel Fremstilling

Skriv en anmeldelse

Lufttryk Sensor Dobbelt Port Normalt Åben Negative Pressure Switch QYK-02-B211-nej/NEJ Mikro-Trykket 50KPA,250VAC

Lufttryk Sensor Dobbelt Port Normalt Åben Negative Pressure Switch QYK-02-B211-nej/NEJ Mikro-Trykket 50KPA,250VAC

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign