Shop efter Kategorier

ZhenSanHuan Hånd Hamrede Smedet Kokkens Kniv kokkens kniv Cleaver Full Tang Carbon Stål - Alle Formål Kniv

Nyhed

kr1 882.97

Hånd hamrede kold smedet køkkenkniv

Li-familien har været hamrende knive, da Ming-Dynastiet, og den dobbelte calabash er deres logo i over 400 år.

Hvorfor er de knive så dyrt?

Traditionel smedning teknikker, der har været brugt til hammer knive i generationer. 1. Strengt vælge premium-stål og rent jern.Stål er i midten af to lag af jern, som Sandwich.Full Tang, Carbon Stål. 2. Gamle brand med rigtige temperatur.Holde sin art i ovnen, skabe sin skæbne under hamre. 3. Smedning og varmebehandling til at skærpe og polere deres hvide vinger. 4. Quenching, og slibe sine kanter med traditionel kniv sten.

Hvad er de knive god til?

Klipning af jern, som jorden?Undskyld, det er ikke, hvad vores knive er gode til.Skæring af papir?Beklager, der er ingen. 1. Det er let at bruge vores knive til at skære gamle ingefær med ingen fiber set. 2. Det er let at bruge vores udbening knive til at hugge knogler, perfekt kant-holding og skære evne. 3. Forsigtigt banke det, det gør drage brusende lyd. 4. Du kan skærpe det når som helst, når det er nødvendigt.

Tags: hånd smedet knive large, knive, kokkens kniv, køkkenkniv, cleaver kniv, kniv hoved kulstof stål, carbon kokkens kniv, 440c rustfrit stål knive, nøglering kniv deli, Kinesiske Cleaver.

Kniv Type Kokkeknive
Materiale Jern
Type Knive
Model-Nummer ZSH-Cleaver-Deli
Funktion Lager
Tang Full tang
STÅL Kulstof Stål

Skriv en anmeldelse

ZhenSanHuan Hånd Hamrede Smedet Kokkens Kniv kokkens kniv Cleaver Full Tang Carbon Stål - Alle Formål Kniv

ZhenSanHuan Hånd Hamrede Smedet Kokkens Kniv kokkens kniv Cleaver Full Tang Carbon Stål - Alle Formål Kniv

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign