Shop efter Kategorier

Professionel Justerbar Ur Armbåndsur Skruetrækker Slien Slibe Indehaveren Smykker, Ure, Reparation Værktøjer til Urmager

Nyhed

kr53.07

Funktioner:

Lavet af premium metal konstruktion, anti-rust og stabil.Det kan holder fast skruetrækker, bekvem og praktisk.Størrelsen kan justeres, velegnet til mange typer af skruetrækkere.Fantastisk til at slibe ædle skruetrækkere, fastsættelse af beskadigede knive, osv.Let og handy at tage med din værktøjskasse på grund af sin lille størrelse og lav vægt.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Legering

Farve: Vist Som Billeder

Type: Værktøjer & Reparation Kits

Pakke Liste:

1 * Skruetrækker Slibe Værktøj

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Anitas-akvareller.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: mop reparationssæt, watch tæt tryk, levine urmager drejebænk, se reparation, find ur vandtæt, rc stå, bergeon skruetrækker, jwatch se reparation, se repair tool kit lige, se værktøj.

Funktion Se Smykker Reparation Værktøj
Se Reparation Værktøj for Urmager
Item Længde 0.00
Mærke ZJCHAO
Item Højde 0.00
Model-Nummer Skruetrækker Slibe Værktøj
Item Bredde 0.00
Type Værktøjer
Materiale LEGERING
Element Type Reparation Værktøj & Kits
Element Vægt 63
Smykker At Gøre Værktøj for Guldsmed
Emne Diameter 0.00

Skriv en anmeldelse

Professionel Justerbar Ur Armbåndsur Skruetrækker Slien Slibe Indehaveren Smykker, Ure, Reparation Værktøjer til Urmager

Professionel Justerbar Ur Armbåndsur Skruetrækker Slien Slibe Indehaveren Smykker, Ure, Reparation Værktøjer til Urmager

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign