Shop efter Kategorier

EUDEMON Børns Sikkerhed Køleskab lock-Enkelt-Dørs Køleskab Lås til Køkken Beskyttelse Kids Safety Care Fryser Lås

Nyhed

kr28.98

Produkt-Vejledning:

1. Nem Installation og Brug---Med Pre-tapede 3M tape på køleskabet-lås, hvad kunderne har brug for at gøre, er at rive 3M bånd og pisk det til det sted, hvor du ønsker at bruge.Nem betjening og selvlåsende system, når du lukke køleskabsdøren, vil låsen blive låst automatisk, ingen ekstra trin. 2. Attraktivt Udseende og Særlige Design---Fremstillet af robust PC materiale, og køleskab lock har bestået testen, at det ikke vil skade efter gentagen brug .Særlige Design til køleskab kun, ingen reservedele og remme er behov for, ikke bekymre dig, vil låsen fastspændt ved åbning eller lukning. 3. Overdimensionerede klæbende overflade og Stærke viskositet ---Lager område for 3M VHB tape, ingen bor eller værktøjer er nødvendige. 3M VHB tape med stærke tyktflydende (Effekt vil være bedre efter 72 timer.) og kan let fjernes, uden at nogen rest, ingen skade til køleskabet. 4. En bredere Anvendelse---Sammenlign til køleskabet lås på markedet, EUDMEON køleskab lås kan passe til flere køleskabe på markedet om sit segl strip er tynd eller tyk.Gældende for de fleste køleskabe på markedet som udendørs køleskab/ kompakt køleskab/ mini køleskab /direkte cool enkelt dør køleskab og osv.Hjælp til at holde et køleskab, hvis segl, ikke fungerer korrekt. 5. Hvorfor har Brug for Det---fryse-lås kan modstå 200N(20KGS).Forhindre uønskede genstande i at trænge ind i dit arbejdsområde, køleskab, forhindre børn i at åbne køleskabet og spise noget, som forældrene ikke vil have dem til at spise eller skjule sig i køleskabet.Ikke kun for babyer, men også effektivt til kæledyr.

Køber Læsning:

Om Produkter: Alle produkter er omhyggeligt før opbevaring,og pakket godt for forsendelse.Vælg den rigtige størrelse eller farve, for hvad du ønsker, vil vi sende den parcel, som du vælger i den rækkefølge.Om farven: Produkt billeder, der blev taget i form, for at vise, lys, miljømæssige grunde, måske en lille afvigelse fænomen, bedes i form sejre.Om forsendelse: Vi vil sende pakken inden for 72 timer, som er sædvanlige, bedes du venligst sørge for, at alle oplysninger er korrekte, før vi sender ud, eller er det ikke tilladt at ændre.

Om skat: Man må forstå, at told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.Om At Tjene: Hvis du har nogen problemer med produkterne, er du velkommen til at kontakte os.Hvis du elsker det, kan du efterlade os positiv feedback og 5 stjerner.

Tags: dørlås, køkken orgel, gratis sikkerhed, nyfødte sikkerhed, bryst fryser, pan køleskab, køkken frysere butik, garder, børnesikring sikkerhed, pige.

Funktion Køleskab Lås
Model-Nummer B3403-1
Specifikation 1
Aldersgruppe 3-6y
Materiale Plast
Køn Unisex
Mærke EUDEMON
Element Type Kabinet Låse & Stropper
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

EUDEMON Børns Sikkerhed Køleskab lock-Enkelt-Dørs Køleskab Lås til Køkken Beskyttelse Kids Safety Care Fryser Lås

EUDEMON Børns Sikkerhed Køleskab lock-Enkelt-Dørs Køleskab Lås til Køkken Beskyttelse Kids Safety Care Fryser Lås

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign