Shop efter Kategorier

El-Varme Sæde Pude Kontor Varme Pude Usb Bil Sæde Varme Sofa Udendørs Haven Tyk Bomuld Home Decor #YJ

Nyhed

kr97.76

El-Varme Sæde Pude Kontor Varme Pude USB Bil Sæde Varme Pude

Funktion:

· Komfortable og varme funktion-Den opvarmede puden er designet med en varmepude i opholdsstue, som kan give den ultimative komfort til dine hofter, når du kører i den kolde vinter og vinteren kontor.Dette opvarmede bil pude, holder den temperatur på mellem 55 grader Fahrenheit.

· Multi-funktion USB-stik-Med plug tilsluttet, opvarmet sæde cover kan starte godt.Tilslut USB til din computer eller tilgængelig USB-port-adapter eller power bank.Du kan nyde det, mens du arbejder fra hjemmet eller kontoret.Self-varme sæde pude, varme stof bruger langt infrarød varme, der er indbygget i stof, så ingen klumpet ledninger kan mærkes.Når den ikke er i brug, skal stikket ud af stikkontakten for at undgå, at strømmen slukkes.

· Non-slip naturlige og effektive opvarmet sæde puder, der er egnede til brug i hjemmet; non-slip, med særskilte træk i fanerne for at forhindre, at sædet varm pad fra at falde ned fra førersædet af bilen.

· Det bedste valg for vinteren assistenter, bil-kontor sædehynder / opvarmet sæde puder med varmere indstillinger er det bedste valg for pendlere, vej rejsende, taxier eller enhver bil ejer.Bo komfortabelt og varmt, når du sidder i dit hjem, kontor stol.Perfekt til rejsende, chauffører, hjem og office medarbejdere.

· Åndbart stof: Det har hurtig varmeoverførsel, slid og ridser, og er velegnet til alle årstider.Sædehynder er generelt velegnet til køretøjer, og hjem kontorstole bruge det.

Specifikation:

· Navn: Varme pude

· Spænding: 12V

· Interface: USB

· Farve: rose red, kaffe, Gul

· Størrelse: 35X35CM

· M aterial: plys

Bemærk:

· Kan vaskes med vand og tørres naturligt, maskinvask er forbudt

Packing liste:

· 1 x opvarmet sæde pude

Tags: møbler, usb, til hjemmet, stol varme måtten, stol bil varme, varanda, varmelegeme, bil varmer pude, el-sofa, cover pillow waterproof, heat pad.

Varme Bevarelse Varighed 8-10 timer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale ikke-vævet stof
Magt 51-75W

Skriv en anmeldelse

El-Varme Sæde Pude Kontor Varme Pude Usb Bil Sæde Varme Sofa Udendørs Haven Tyk Bomuld Home Decor #YJ

El-Varme Sæde Pude Kontor Varme Pude Usb Bil Sæde Varme Sofa Udendørs Haven Tyk Bomuld Home Decor #YJ

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign