Shop efter Kategorier

Luvkis Krop, Sex Swing BDSM Trældom Låret Tilbageholdenhed Slynge Benet Bindende Puttee Læder Passer Legetøj Til Par Handcuff Seksuel Sele

Nyhed

kr89.38

Luvkis BDSM Trældom Låret Tilbageholdenhed Slynge Benene Bindende Puttee

Læder Passer Til Sex Legetøj Til Par Handcuff Seksuel Udnytte Swing Gag

Sjove Bundet Oplevelse

Venter på dig til at opdage mere at binde spiller.

Åben hele for Dig

Den maksimale længde af bæltet er 3,5 M. Du kan spille spil på den seng, stol eller på bordet.

Produkt Detaljer:

- Blød, glat og behagelig at bære. - Foret med Blød Svamp Polstring. - Størrelse justerbar nylon bælte.

Specifikation:

Materiale: nylon, PU -, plast vægt: 317g

Package:

Hvad er der i kassen?

3 * Polstret Læderrem(Loop) 1 * Fælles Bondage Tape

Diskret Pakke:

Produkt Beskrivelse:

Låret tilbageholdenhed kan hjælpe med at holde din partner ben åbne i mange stillinger, der med en mindre indsats for lang tid spil at spille.Du skal blot skubbe den polstrede hals tandbøjle bag nakken, og slip lår gennem den justerbare, polstrede stropper.Benstropperne hver har justerbare stål spænder, justere spænder for at ændre længden for at skifte op benet, som du havde brug for.

Funktion:

1. Består af 3 aftagelig læder polstring ringe forbundet via en størrelse-justerbar nylon bundet. 2. Hals og ben stropperne er lavet af premium glat PU-materiale og dekorative mønstre på overfladen og foret med blød svamp polstring. 3. Ben og nakke kan være bundet på den samme tid.Benene er tvunget til at strække.Prøv flere stillinger med en mindre indsats for at åbne ben. 4. Kan hænge på døren til at spille.Find en pind til at hjælpe med at svinge på døren, tage lidt plads. 5. Privat Pakke og levering.Alle tilbageholdenhed sæt er diskret pakket i en sort boks.

Q&A:

Q: Produktet samme som billedet?A: Vi lover, at du vil få de samme produkter som nedenstående billeder.Q: Hvad er materialet?A: Alle vores produkter er lavet med FDA godkendte medicinsk kvalitet krop sikker silikone.Q: Diskret pakke?A: Diskret pakke til at beskytte dit privatliv.Q: Kan jeg se reall foto?A: Hvis du ønsker at se originale fotos, så kontakt os.

Om Luvkis

Luvkis er din online leverandør af premium voksen legetøj.Vores store udvalg af sex legetøj er garanteret til at opfylde de seksuelle behov og ønsker for enhver fyr, pige, og par.Vi tilbyder en bred vifte af standard-legetøj, herunder dildoer, vibratorer, butt plugs, pik ringe, og lomme pussies.Hertil kommer, at vi også har et udvalg af unikke og yderst realistisk liv-som sex dukker.Hvis du er på udkig efter en måde at tage dit sexliv til det næste niveau, vores Luvkis legetøj er perfekt for dig!Alle vores voksen legetøj er lavet af hånd-cut medicinsk-grade silikone.Som sådan, kan du nyde en 100% sikker brugeroplevelse, mens du udforsker de mest intime dele af kroppen.Vores kærlighed legetøj desuden udstyret med den højeste kvalitet af motorer og chips til en glat og alligevel kraftfuld oplevelse.Med deres enkle og vandtæt design, vores sexlegetøj kan bruges i soveværelse og et brusebad ens.Som denne, alle vil være i stand til at nå deres seksuelle klimaks.Luvkis ønsker at bryde det tabu, der er omkring sex og brug af voksen legetøj i soveværelset.Vi lægger stor vægt på seksuel sundhed og mener, at ingen bør blive holdt tilbage fra at udforske deres seksualitet.Med vores premium voksen legetøj, voksne, mænd, kvinder og par i alle aldre er gratis at gå i gang med en sensationel eventyr til at udforske deres kroppe, i et sikkert og pålideligt miljø, uden at det behøver at føle sig usikre.Alt sexlegetøj er sendt ud på en diskret og globalt i en anonym pakke.

Tags: bdsm læder, mit sex legetøj, bar ben sprederen, abdl, bdsm legetøj, sex legetøj, bdsm ben, bundet krop passer til, sex stroker', stolen sex.

Model-Nummer Strap-on Sele Justerbar Universal Adult Sex Toy
sex legetøj For par
Seksuelt Suggestive No
Sjofelt Billede No
seksuel Swing Gag
produkt for voksne Sex Legetøj Til Par
Puttee læder passer til
Luvkis BDSM Trældom Låret Tilbageholdenhed
Størrelse adjustable
Materiale Nylon, PU -, Plast
handcuff selen
Adult Sex Toy BDSM Trældom
Slynge Benene Bindende
Mærke Luvkis

Skriv en anmeldelse

Luvkis Krop, Sex Swing BDSM Trældom Låret Tilbageholdenhed Slynge Benet Bindende Puttee Læder Passer Legetøj Til Par Handcuff Seksuel Sele

Luvkis Krop, Sex Swing BDSM Trældom Låret Tilbageholdenhed Slynge Benet Bindende Puttee Læder Passer Legetøj Til Par Handcuff Seksuel Sele

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign