Shop efter Kategorier

3PCS Genanvendelige Brød Sandwich Pose Snack Taske Vandtæt Pose Til Skole Camping Arbejde Travel

Nyhed

kr22.38

Bullet Punkter:

1、Miljøvenlige og Genanvendelige: i Modsætning til papir eller engangs plast, vores snack poser kan renses og genbruges igen og igen, hvilket er godt for miljøet og samtidig spare dine penge og at holde maden frisk.

2、Dobbelt Lag Design: Det inderste lag er lavet af fødevaresikkerhed materiale og er blevet testet.Det er Ikke-giftige, ikke phthalater, ingen PVC, ingen BPA, bly, ingen tungmetaller, ingen skadelige belægninger, i høj grad kan sikre, at dine fødevarer er sikre og sunde.Det yderste lag er lavet af bomuldsstof.

3、Bred Anvendelse: Velegnet til arbejde, skole, udflugter.Når du pakker dine kufferter, de vil blive brugt som en snack-taske til børn med at pakke deres sandwich på arbejde og sikre, at dit barn er energisk i løbet af turen.

4、Nem at Rengøre: Opvaskemaskine sikker.Posen kan også tørres og rengøres, og det har fedt og fugt-resistent, hvilket gør rengøring til en leg.Ideel til skole, madpakke, korte ture eller cafe frokost pauser.

5、Pakke Inkluderet: listen indeholder 3stk taske som store, mellemstore og små, mindre plastik poser, mindre forurening, mindre plastik poser, mere ren; det er beærede over at bruge en miljøvenlig pose.

Funktioner :

Den bedste erstatning for at engangs plastposer.

Øko-venligt design: Sikkert gemme din frokost mad, og du kan nyde sin friske smag på din bekvemmelighed.Vigtigst er det, at intet kan gå tilbage til plast.Takket være dens fremragende vandbestandighed og fedt modstand, vores poser kan let og rengøres grundigt, reducere affald og genanvendelige.

Specifikation :

Navn: 3stk Genanvendelige Snack Taske Vandtæt Sandwich-Bag

Materiale: bomuld stof med mad-safe polyester foring

Størrelse(om):

Store 22*20cm/8.6*7.87 i

Medium 14*20 cm/5.5*7.87 i

Små 10.5*18cm/4.1*7i

Vægt: ca 60g

Emballage: opp taske

Packing Liste:

Stor Snack-Pose*1

Medium Snack-Pose*1

Lille Snack-Pose*1

Bemærkninger :

Da disse poser er lavet af stof, de er ikke 100% forseglet, så det er ikke egnet til opbevaring i en lang periode af kartoffel chips, popcorn og kiks.Bemærk at spise dem inden for 1 time.

Tags: runde brød pose, foret brødposer, klud baguette brød pose, klud brød tasker salg, resealer brødposer, taske reusabl, genanvendelige sandwich snack-bag, bag brød, taske til opbevaring af brød, store genanvendelige sandwich-bag.

Mærke PROKTH

Skriv en anmeldelse

3PCS Genanvendelige Brød Sandwich Pose Snack Taske Vandtæt Pose Til Skole Camping Arbejde Travel

3PCS Genanvendelige Brød Sandwich Pose Snack Taske Vandtæt Pose Til Skole Camping Arbejde Travel

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign