Shop efter Kategorier

3PCS INDSTILLE Mode Ægte Perle Halskæde Metal Guld Farve Lås Vedhæng Halskæde til Kvinder Party Smykker Lagdelt Sommer Halskæde

Nyhed

kr38.45

Kære potentielle kunde: Vi er fabrik-baseret virksomhed, hvis du har nogen idé om tilpasning eller få engros-pris, så kontakt os for mere information.Vi leverer forskellige betalingsmetode på udenlandske handels virksomhed, og vi har særlig salg person til din virksomhed.Håber vi kan få muligheden for at samarbejde med dig i fremtiden.Husk at bestille vores lagre for din butik liste, så du kan finde ud af os med det samme, og du kan kontrollere, om din telefon hurtigt, fordi vi har nye produkter hver uge.

Designer reference

Vælg en farve præference ved kassen.

Jeg er mere end glade for at tilpasse vilkårlig rækkefølge.Du er velkommen til at stille mig eventuelle spørgsmål og/eller problemer angående et stykke.Jeg ønsker at gøre det stykke af dine drømme og hjælpe dig MED at gøre det :)

Produkt Billeder

Butik Anbefaling

Generelt Minder

1, importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2, skal Du tjekke med dit lands Toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

3, Ifølge vores erfaring, Brugerdefineret ind parceller, der ved tilfældig, omkring 0,5-1% parceller, der vil blive kontrolleret, og kan oplade nogle takst.

Om Forsendelse

1, er Alle elementer vil blive sendt ud inden for 1-5 hverdage efter modtagelse af betaling.

2, tracking nummer vil blive opdateret i baggrunden, når pakken er udstedt.

3, Package: Alle elementer er professionelt pakket med stor omhu for at sikre en sikker levering.

4, Leveringstid må baseret på forskellige lande og regioner rundt om i verden.Fra 7 dage til at 50days.

Tilbagevenden & Ombytning

1, garanterer Vi, at varerne er genstand for en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de varer, du modtager, med god kvalitet.Hvis der er dårlig kvalitet, eller dele ufuldstændig, så længe du er i stand til at fremlægge de relevante forklarende materiale, vil vi give dig med returnering eller refusion service efter kontakt os.

2,Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.

Feedback og Fllow os

1, dybt Vi håber, at du er tilfreds med dit køb fra os.Når transaktionen er gennemført, og du er tilfreds med det, bedes du venligst forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig.

2, Vi arbejder meget hårdt på for din 100% positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig.

Vi ønsker dig nyde din shopping!

Gå tilbage til butikken startside

Tags: jewelri, conch shell smykker, Kæde, lag neckl, beige smykker, guld shell, smykker tyrkisk, ankel armbånd smykker, armbånd, Vedhæng.

Perle Form Semi-barok
Metaller Type zink Legering
Længde 30/38/50CM+5cm extender chain
Tilpasning Ja
Oprindelsesland zhejiang, kina
Kompatibilitet INGEN
Materiale Naturlige shell, glas perler
telefonen 0086 15825776732
Pearl Type Ferskvandsperler
Lejlighed Bryllup
Model-Nummer KKWX805
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Bøde eller Mode Mode
Køn KVINDER
Kontakt Kubiejewelry på outlook.com
håndlavet Ja
Form\mønster GEOMETRISKE
Fabrikken Direkte Ja
Vedhæng Størrelse 1,5 cm
brand nye 100%
Kæde Type INGEN
Stil Trendy
Mærke KBJW
Element Type Halskæder

Skriv en anmeldelse

3PCS INDSTILLE Mode Ægte Perle Halskæde Metal Guld Farve Lås Vedhæng Halskæde til Kvinder Party Smykker Lagdelt Sommer Halskæde

3PCS INDSTILLE Mode Ægte Perle Halskæde Metal Guld Farve Lås Vedhæng Halskæde til Kvinder Party Smykker Lagdelt Sommer Halskæde

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign