Shop efter Kategorier

Top Kvalitet LCD-Digital Elektronisk Baby elektroniske skala bærbare plast anti-fald baby pet-vægt 0,3 kg-150kg

Nyhed

kr117.99

Top Kvalitet LCD-Digital Elektronisk Baby elektronisk

scaleportable plast anti-fald baby pet-vægt 0,3 kg-150kg Beskrivelse:

Vores skalaer har et baggrundsbelyst LCD display, der gør det nemt for alle at læse real-time resultater.I tillæg til den / tara-funktion, lavt batteri alarm funktion skal også være købt til at beskytte din sundhed og kropsform.Det er transportabel og praktisk, og er det bedste valg for venner og familie.værd at købe.

Specifikation:

Betingelse: 100% helt nye

Hvid farve

Skærm: LCD-blå baggrundsbelyst display

Forsyningsspænding: 2*AAA tør batteri

Vejeområde: 0.3 kg-150kg

Sensor: E-type, høj præcision sensor

Enhed konvertering: kg/ib

Body materiale: ABS nye engineering plast

Pakke Inkluderet:

1 *vægt

-Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi willsend det varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført. -Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. -Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

-Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER! 2.køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige vilkår, varer, der er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer, tu returnere varen. 3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID.

4. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Anitas-akvareller.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Tags: hvid bluetooth-skala, elektron-skala, pet-skala, diamant digital skala, ære skala 3, badeværelse skala, tung vægt, skala veje, dog skala, dog.

Form Rektangel
Størrelse 265*160*28mm
Funktion Vægt Måling
Maksimal Vægt Anbefaling 150kg
Model-Nummer DZC008
Skala Type Digital
Materiale Plast
Strømforsyning Batteri
Enhed kg/ib
Bruger Vejning
Sundhed Skala Metal-Limning Punkt Digital
Mønster Type Solid
Sundhed Skala Vægt Angivelse Digital

Skriv en anmeldelse

Top Kvalitet LCD-Digital Elektronisk Baby elektroniske skala bærbare plast anti-fald baby pet-vægt 0,3 kg-150kg

Top Kvalitet LCD-Digital Elektronisk Baby elektroniske skala bærbare plast anti-fald baby pet-vægt 0,3 kg-150kg

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign