Shop efter Kategorier

6N2 6P6P Luksus Elektronisk Rør og Galde Maskine Suite/Færdige Produkt Galdeblære Ensretter Longfeng Galdeblære Kunst

Nyhed

kr462.67

6N2+6P6P (Dobbelt 6Z4 Galde Ensretter) Kit

Galde refererer til den elektroniske rør, der ofte henvises til som galdeblære maskine, med henvisning til at den forstærker den elektroniske tube og så videre.Nogle rør, der anvendes til at udvide og andre til polering.Galdeblære maskine har sine unikke "galdeblære smag".Stemmen er varm og holdbar.Det har en god sans for musik og en god stemning.Galdeblære er den ældste og stedsegrønt træ i audio branchen.Dens bemærkelsesværdige fordele er sød og blød lyd, naturlige bekymring, især de store dynamikområde og god linearitet, der ikke kan nemt erstattes af andre enheder.

Denne maskine er udstyret med: sød klang, en høj frekvens gennemsigtighed, mellemfrekvens fuld, lav frekvens elasticitet, fuld af charme.

Nyt layout, alle elektroniske rør design i forreste række, gøre det mere luksuriøse og stabil, smuk og generøs!

Audio-udgang er opgraderet til en ren kobber-belagt guld-belagte krystal terminal, for at maksimere de garantier, der er af blød galdeblære og musik troskab!uuuuuuuuu

Galdeblæren maskine kits, der sælges i vores butik er alle samvittighed kits og maskiner.Det kvæg, der anvendes i sættet er fremstillet af ren kobber, og silicon stål ark, der anvendes, er særlig kvalitet enkelt wafers af WISCO.Lyden er gennemsigtig og smuk.Fra nu af, alle entusiaster der køber dette sæt vil være i stand til at præsentere en høj-styrke 13-bit baldakin, med et begrænset antal, antal,du køber fast!

Følgende er et kit præsentation:

Venlig Påmindelse

1. DIY brug for nogle basale viden.Vores shop, vil også give tegninger, fysiske tegninger og all-round teknisk support.Men hvis du føler, DIY har nogle problemer, du kan tage det færdige produkt af vores shop.Denne maskine er bygget i hånden.Det tager en dag at lave en færdig maskine.Så prisen for håndarbejde er, der ikke er lavere end den nuværende pris.

2. Denne maskine indeholder ikke netledning og signalkabel.

Tags: helicoid, 6v6 rør, 6v6 rør forstærker, 12ax7, mi elektroniske produkter, 5 pin batteri, forbruger elektronik produkt, produkt elektroniske mode, 6p6p rør, amplifi rør.

Model 6P6P Galde Berigtigelse
farve klassificering Produkter af rustfrit stål rustfrit stål Suite
Type Logic ICs
tilstand Ny

Skriv en anmeldelse

6N2 6P6P Luksus Elektronisk Rør og Galde Maskine Suite/Færdige Produkt Galdeblære Ensretter Longfeng Galdeblære Kunst

6N2 6P6P Luksus Elektronisk Rør og Galde Maskine Suite/Færdige Produkt Galdeblære Ensretter Longfeng Galdeblære Kunst

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign