Shop efter Kategorier

Beskyttende silikone Cover Beskyttelse, Beholder Faldende-bevis Vaskbar For Bose Bærbare Hjem Højttaler

Nyhed

kr60.22

Funktioner: 1.Fine Design: coveret har den udsøgte design og en bred vifte af lyse og interessante farver, du direkte kan spille musik uden at fjerne silikone case, som vil spille en fremragende rolle, og samtidig beskytte den højttaler, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

2. Særlige Design: coveret er lavet af holdbart silikone materiale, som har en ren silikone shell, og coveret er designet til Bose Bærbare Hjem Højttaler, som passer til den højttaler, du køber.

3. Power-Knap: Bekvemt slå højttaleren til eller fra uden at fjerne den fra etuiet.Og dække funktioner opladning hul på sin sag, som er nem at oplade, ingen grund til at trække højttaler.

4. Bærbare Design: coveret er let at bære, der er en regnskabsmæssig hul på toppen for let transport, og hængende på cyklen, som kan udføres på rygsække, cykler og andre genstande, som en klingende hul til at videregive alle af høj kvalitet lyde som forventet.

5. Pakken Indeholder: pakken indeholder 1 x fleksible silikone ærme, og ingen anden ting er inkluderet i prisen. (Bemærk: pakken omfatter kun de tilfælde, der er ingen højttaler er inkluderet)

Specifikationer(om):

Materiale: Silikone

Vægt: 115g

Farve: sort, rød, grå, blå

Funktion: at beskytte din Bluetooth-højttaler, faldende-bevis, vaskbar

Packing Liste:

1 * Beskyttende Dække (taleren er ikke inkluderet i prisen)

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: til hjemmet, BOSE, infiniti bose højtaler udskiftning, bluetooth, bose højttaler, bose soundlink, forsinkelse højttaler, comfast wifi, bose oe dele, bang olufsen højttaler, bose hovedtelefoner.

Mærke Rondaful
Størrelse -
Element Type Hovedtelefon Tilfælde
Materiale Silikone
Model-Nummer Beskyttende Silikone Cover
Pakke No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Beskyttende silikone Cover Beskyttelse, Beholder Faldende-bevis Vaskbar For Bose Bærbare Hjem Højttaler

Beskyttende silikone Cover Beskyttelse, Beholder Faldende-bevis Vaskbar For Bose Bærbare Hjem Højttaler

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign