Shop efter Kategorier

Furgle Sort Læder Lænestol Replika Lænestol med Skammel Valnøddetræ Chaise Klassiske Lænestol Ægte Læder

Nyhed

kr3 362.39

Furgle Moderne Klassiske chaise Lounge Stol replica møbler lounge stol ægte læder kontorstol Fritid til stuen hotel

Denne Lænestol er en af de mest berømte midten af århundredet moderne stykker.Vores lounge stol replica er en Vitra replica.Form og funktionalitet har gjort det til et af de mest eftertragtede stykker i moderne historie.Denne ikoniske design kan findes i populære film, tv-shows, virksomheder og i tusindvis af boliger over hele kloden.Dens oprindelige designere Charles og Ray, havde til formål at give det udseende af et godt slidt første baseball mitt.Det førte til oprettelsen af den Lænestol og Skammel med dit valg af flere læder, høj tæthed puder og importerede finér.Uanset om du er trang, at Mad men look, eller ønsker at udstyre din stue med et moderne design, er vores Lounge Stol er det rigtige valg for dig.Specifikationer: Hvad gør vores Lounge Stol, så speciel?Denne premium Lounge Stol er creme de la creme, når det kommer til stil og komfort.Hver af vores læder indstillinger tilbyder en utrolig smidig konsistens, og udvikler en vidunderlig blødhed over tid.Vel vidende, at det vil alder som vin gør lounge stol, en genial investering til dit hjem eller kontor.Lounge Stol Replica Funktioner: · Polstret i dit valg af top-korn øko-læder, der er importeret fra Italien.I løbet af de år vi har haft gode relationer med vores leverandør, og har et omfattende udbud af læder finish og farver.Alle dele af stolen er lavet med samme læder kvalitet indstilling af dit valg. · Flettet tråd, der anvendes med Lockstitch (stitch type #301) sikrer, at rørene bliver på plads, og sømmene er langtidsholdbare. · Vores krydsfiner, finer er FAS Amerikansk Træ.FAS-certificeret betyder, at de er de bedste udskæringer fra logfilen med minimal knob.Disse stammer udelukkende fra USA, canada og Brasilianske virksomheder. · Som specificeret af den oprindelige design, finer har 7 lags ' s cross-kornet manipuleret træ og ovntørret for at undgå nogen form for vridning eller revner. · Finer er færdig med en endelig ansøgning af italienske Lak, der beskytter træet og giver det mest naturlige look muligt.Efter 4 frakker har været anvendt, vil farven ikke falmer over tid. · PU-injiceres hukommelse skum puder er omviklet med en syntetisk silke.Dette resulterer i en meget behagelig stol med den højeste grad af holdbarhed. · Puder er aftageligt, som per det oprindelige design. · Silicone shock mounts under armen forbinde bagsiden og bunden af stolen, der giver mulighed for flex.Silikone indeholder den optimale mængde af fleksibilitet og holdbarhed. · Standard Vitra-style cast base og tilbage seler komme i pulverlakeret sort med en stor polsk lyse aluminium trim. · Formanden har 360 graders drejelig. · Lille, at der ingen forskel mellem kopi og original design. · Anbefalet Belastning : 330 lbs.

Højdepunktet af Vores Produkter:

Fuldnarvet Anilin Læder: Fordi den flade struktur er fuldt synlige i fuld korn anilin læder, kun helt fejlfri læder huder kan behandles.Eventuelle skader på hudens overflade af dyr, der er forårsaget af horn, rifter, vorter, insektbid og andre markeringer kan efterlade synlige ar.Sådan skjuler ikke kan bruges til at foretage fuld korn anilin læder.Fordi de fleste af huder har nogle ar eller skade, udbud og efterspørgsel dikterer, at fuldnarvet anilin læder er generelt dyrere end pigmenteret læder.Garverier i staten, at mindre end 5% af den leverede skind kan behandles som fuldnarvet anilin læder.

Størrelse:

Stol: 33.5"x34.7"x31.9"(85*88*81cm)

Osmanniske:22.9x25.6"x17.7"(58*65*45cm)

Tags: sovesofa, fonden spisestue stol, puf, guld replica, gaming chaise, spil sæde, håndværk træ, soveværelse møbler område!, bag bean, lænestol moderne.

Bærende omkring 330 lbs
Specifikke Anvendelse Chaiselong
Stil Europa Og Amerika
Foldede No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Stue Møbler
Ottoman 25.6*21.3*17.3 tommer 65*54*44 cm)
Almindelig Brug Møbler Til Hjemmet
Mærke furgle
Bemærk der vil være 2-pakke
Materiale Ægte Læder
Størrelse Chair
oprindelsessted Kina
Model-Nummer Drejelig Lounge Stol
Udseende Moderne

Skriv en anmeldelse

Furgle Sort Læder Lænestol Replika Lænestol med Skammel Valnøddetræ Chaise Klassiske Lænestol Ægte Læder

Furgle Sort Læder Lænestol Replika Lænestol med Skammel Valnøddetræ Chaise Klassiske Lænestol Ægte Læder

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign