Shop efter Kategorier

CNC Aluminium Motorcykel Brændstof Tank Cap Motorcykel Brændstof Dekorativ fælles Landbrugspolitik Hård sex Håndværk Olie Cap for Davison 1996-2016

Nyhed

kr65.60

Funktion: Mad af Aluminium legering materiale, høj hårdhed, og ikke deformeres, længe varig.Direkte erstatning for materiel gas cap, der er nem at installere og forstille sig, er praktisk at bruge.Passer til alle Slutningen af 1996 - 2016 Harley Davison Modeller, praktisk produkt.

Beskrivelse:

Produkt: Brændstoftank Cap

Passer Til :Passer til alle Slutningen af 1996 - 2016 Harley Davison Modeller

Farve: sort

Materiale: Aluminium legering

Pakke Liste:

1 *Brændstoftanken Cap

Bemærk:Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

1.Forsendelse:

-Vi sender til hele Verden.

-Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20 dage.

-Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.

-Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. 90% 2 ordrer dag sender ud.

-Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told f ebs, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved t ime for levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

-Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

2.Returnerer:

-Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

-Vil vi refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

-Den køber, der vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

3.Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

4.Spørgsmål:

Vi vil holde kontakt med dig under transaktionen, og hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller online-besked, vil vi svar til dig inden for 24 timer, i dag(søndag) og løse problemet for dig.

Tags: bob led, søjle hvid, hård sex håndværk sportster, harley forlygte trim, harley tri bar, shaver xiaomi, kamera telefonen stå, gy6 skifte, chok sportster, pau de selfie bluetooth.

Mærke Studyset
Oprindelse KN(Oprindelse)
Motorcykel Brændstof Tank Cap Motorcykel Tankdæksel
Model-Nummer PAU_06AG

Skriv en anmeldelse

CNC Aluminium Motorcykel Brændstof Tank Cap Motorcykel Brændstof Dekorativ fælles Landbrugspolitik Hård sex Håndværk Olie Cap for Davison 1996-2016

CNC Aluminium Motorcykel Brændstof Tank Cap Motorcykel Brændstof Dekorativ fælles Landbrugspolitik Hård sex Håndværk Olie Cap for Davison 1996-2016

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign