Shop efter Kategorier

Jessup 12 farver makeup øjenskygge Palet mat øjenskygge Høj kvalitet mærkevarer Glat pigment Eyeshadow palette

Nyhed

kr69.88

Funktioner :

1. Vedtage SunChemical toner, der er importeret fra USA , mudrede fint, og det materiale, der er sikker , pålidelig . 2. Superior-hydrophobicity belægning med god barriere og beskyttelse af huden funktion . 3. Glat , blød tekstur , fleksibilitet og stabil evne . 4. Gælder for alle typer af huden farve .

Produkt Instruktion: 1. Den Jessup Eyeshadow Palette kommer med skønhed elskere - til udøvelse af høj kvalitet Eyeshadow produkter----- Skabt med ingredienser af højeste kvalitet, luksuriøst pigmenteret øjenskygge formel. 2. Et must-have, et udsøgt makeup palette med 12 pigment-rige farver, holde en lang blanding evnen til at Pynte på dit låg til denne festlige sæson.

Ingrediens: Talkum, Glimmer, Syntetiske Fluorphlogopite, Kaolin, Aluminium Stivelse Octenylsuccinate, Magnesiumstearat, Silica, Bornitrid, Calcium, Natrium Borosilicate, Tin Oxid, Hydrogeneret Polyisobuten, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol.KAN INDEHOLDE: CI 77491, CI 77492, CI 77891, CI 77007, CI 77499, CI 75470, CI 42090, CI 77742, CI 16035, CI 19140, CI 77510, CI 77288.

Farve: Lady Killer er en lys beige med en mat finish.Rendezvous er en blød gylden beige med en skinnende finish.Dominerende er en lys fersken karamel brun med en mat finish.Underdanig er en khaki grå, brun med en mat finish.Din flytning er en lys gullig brun med en mat finish.Svært At Få, er en rig kobber med en skinnende finish.Tryst er der en gul guld (lidt grøn) med en metallisk finish.Dirty Talk er en sølv beige med en metallisk finish.Lange Spil er en dyb blå safir med en lysende finish.Blind Date er en mørk blomme med en lysende finish.Spil med Mig er en gylden chokolade brun med en skinnende finish.Momentum er en skov grøn med en skinnende finish.Forsigtig: 1. Kun til udvortes brug ; 2. Må ikke anvendes på beskadiget eller brudt hud ; 3. Hold ud af øjne, holde utilgængeligt for børn ; 4. Søg lægehjælp, hvis produktet er slugt .

Tags: man øjenskygge, revolution makeup og fy, grøn rød eyeshadow, makup sæt, eyeshadow palle, blusher ansigt, jame øjenskygge pallete, Eye Shadow, læbestift, børste jessup.

Fordel Nem at Bære
Land/Område for Fremstilling Kina
Antallet af Stykker En Enhed
Type Eye Shadow
NETTO VÆGT 120g
Enkelt farve/multi-farve Over otte farver
Model-Nummer E704
Certificering GZZZ
Vandtæt / Vandafvisende Ja
Mærke Jessup
Certifikat Nr. 2018181781
Størrelse Full Size
Finish Mat
Mængde 1 stk
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Jessup 12 farver makeup øjenskygge Palet mat øjenskygge Høj kvalitet mærkevarer Glat pigment Eyeshadow palette

Jessup 12 farver makeup øjenskygge Palet mat øjenskygge Høj kvalitet mærkevarer Glat pigment Eyeshadow palette

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign