Shop efter Kategorier

Nye damer rustfrit stål mode ring små runde perle titanium stål forgyldt, guld pegefinger tail ring

Nyhed

kr54.96

Vores Virksomhed Er en Stor-skala Ornament Virksomhed med Speciale i One-Stop-Design, Produktion og Salg, der Giver Fysisk Butik, Kunder, Marked, Grossister og Udenrigshandel Købmænd med Høj kvalitet og Billig Populære Ornament; I de Seneste År, Online E-Handel Er Blevet mere og Mere Varm, Er Alle Tilgængelige fra Lager, med den Samme Kvalitet og en Gunstig Pris, Vi streng Kontrol med Kvaliteten af Produkter og gør Vores Bedste for at Levere Produkter med Høj Pris og God Konkurrenceevne på Markedet for at Opfylde Kundernes Behov, Vi glæder os meget over Købmænd fra Hele Verden til at Forhandle og Etablere Venskabelige og langsigtede samarbejdsrelationer med Os.Vi Vil Tjene Dig fuldt ud, og Ser Frem til Dit Besøg!

Titanium Ornament Fordele, Fastholder Farve i Lang Tid, Ingen Allergi, Ingen Rust, Udsøgt Form

Hvad Du Er Mere Bekymret for Er, Hvor Længe de Sælger Kan Garantere, At Farven Vil Ikke Falme efter Guld-Belagte Titanium Stål Materiale.Jeg Vil Forklare Her, måske Alle Sælgere, der Sælger Stål Pynt på Taobao Vil Ikke Sige Så Oprigtigt og Omhyggeligt, Så Du bør Læse Omhyggeligt:

1. Generelt Stål Udsmykning Vakuum Forgyldt Proces, Mennesker med Neutral PH-Værdi Kan Bære Det, de Fleste Mennesker Kan Holde Det for omkring Et År, for Lang Tid Eller Folk med Syre PH-Værdi og Alkali PH-Værdi, det Er Bare, At Farven Vil Blive Dæmpet, men Generelt Er Det Sjældent, At Hele Farve Bliver Jet-Sort som den Legering Ring.

2. De Fastholder Farve Evne Ring, Vi Diskuterer, Er den Indre Væg af Ringen, Som Direkte Berører Huden.Den Anti-Fading Er Også for at Forhindre Korrosion, der er Forårsaget af Huden, Fordi den Indre Mur, der Ikke Kun Berører Huden, ingen Andre Stoffer, der Vil Blive Stødt.Hvis Der Er et Problem på den Ydre Væg af Ringen, Det Skal Være Forårsaget af Ydre Kraft.Venligst Omhyggeligt Analysere Din Sædvanlige Iført Vaner, som Ikke Rører Ætsende Ting (Såsom at Vaske Hænder, Badning, tøjvask, Osv.) for at Reducere Friktionen (Såsom Tastatur, Mus, Tabel Osv.).

3. Stål Smykker Er Blevet Fastholder Farve i Lang Tid, men Det Betyder Ikke, At en Ring med Kun et Dusin Yuan Kan Konkurrere med Penge i Hårde Kontanter, Så Vær Omhyggelig med at Bære Det, Fordi Situationen Er Kompliceret, Når Du Bære Det, derfor Sælger Har Ingen Måde at Løfte Sin Fastholder Farve Evne og Tid, og Han Kan Heller ikke Give den såkaldte Garantiperioden og Relevante efter-Salg Service.

Mange År af Eksport, Produktion og Drift, Kvaliteten af Produktionen af Store Fabrikker, der Er på Første Klasse.Forvisset om at Købe.

Ornament Vi Vil Kontrollere Omhyggeligt før Levering, og Det Er Uundgåeligt At Produktet Vil Blive Lidt Ridset under Hurtig Levering,

Det Er Ikke et Problem med Kvaliteten, kan Du være Forvisset om.

Materiale: Titanium Stål + Vakuum Belægning i Ovnen + Rose Guld

Tags: service titanium, earings rustfri stål, ring, guld ring sand, crystal fancy sten, guld næsepiercing, mænd ring, kvindelige ring i rustfrit stål butterfly, ring i rustfrit stål, adn ring.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Brugerdefineret Behandling Is
farve Guld No. 6 A366, Guld, No. 7 A366, Guld, No. 8 A366
Produkt Kategorier Side Smykker
Køn KVINDER
Element Type Ringe
Metaller Type Rustfrit Stål
Modellering GEOMETRISKE
Bøde eller Mode Mode
Type Ring, Ring
Materiale Rustfrit Stål

Skriv en anmeldelse

Nye damer rustfrit stål mode ring små runde perle titanium stål forgyldt, guld pegefinger tail ring

Nye damer rustfrit stål mode ring små runde perle titanium stål forgyldt, guld pegefinger tail ring

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign