Shop efter Kategorier

10.25" 4G RAM Android 10.0 System Bil GPS-Navigation og Multimedie Lyd, Video Til BMW X1 E84, ingen oprindelige skærm, idrive tilbyder

Nyhed

kr2 439.31

Ingen skat for Europa lande som nedenfor:

UK, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Italien,

Spanien, Portugal, Sverige, Østrig, Danmark, Finland, Monaco,

Grækenland, Ungarn, Letland, Polen, Rumænien, Den Tjekkiske Republik,

Slovakiet, Slovenien, Litauen, Estland, Kroatien

For mere information om 12,5 tommer , kan du besøge dette link:

Gældende Bil og År: Til BMW X1 E84 Serie (2009-2015) uden original skærm

(Levering med iDrive)

Produkt Vis:

Specifikation:

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service

10.25 tommer Android 10.0 4G RAM 64G ROM Bil GPS-Navigation og Multimedie Lyd, Video Til BMW X1 E84, ingen oprindelige skærm, idrive tilbyder

Tags: bmw x1 dvd-afspiller, astrowind volkswagen, mp3-afspiller, x1 e84 android, saab 2 din, idrive, bmw, gps bmw x1 e84, bmw x3 e83 kontrol, android dvd-bmw x1 e84, bmw x1 e84 android.

Din Dobbelt Din
Certificering ROHS
Opløsning 1920 x 720
For Køretøj, Der Mærker/Modeller BMW
ROM 64G
Skærm Størrelse 10.25
Oprindelse KN(Oprindelse)
Interface USB
TF/Micro SD-Slot 2
Særlig Funktion Støtte Can-Bus
bmw model 220i
Element Vægt 5kg
Out Power 4x45w
Mærke Astrowind
OSD Sprog Slovensk
Item Størrelse 42X26X35CM
Materiale Type Plast & Metal
Spænding 12V
220i-År 2014
Digital Media Format Video-CD
Model Navn D1025-06
Operativsystem Android-10.0-system
RAM 4G
Max Ekstern Hukommelse 256G
Placering In-Dash
Specielle Funktioner Oplader

Skriv en anmeldelse

10.25

10.25" 4G RAM Android 10.0 System Bil GPS-Navigation og Multimedie Lyd, Video Til BMW X1 E84, ingen oprindelige skærm, idrive tilbyder

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign