Om denne side

Indholdet på denne side henvender sig til personer, der har en interesse i og en passion for forskellige kunstarter. Da der findes et uendeligt antal af forskellige kunstarter, er det umuligt at behandle dem allesammen udførligt. Formålet med denne side er således fra forfatterens side at sætte fokus på nogle af de forskellige kunstformer, der er populære i Danmark. Der vil blandt andet kunne findes indhold, der fortæller om, hvad en akvarel er, og hvad der gør sig gældende og hvilke teknikker, som kan tages i brug, når man beskæftiger sig med at fremstille en akvarel. Desuden vil man kunne finde information om andre typer af håndlavede malerier.

Derudover vil man kunne finde artikler, som beskriver, hvad et fotografi er. Her vil der blive diskuteret, hvad styrken ved fotografiet som en kunstart er i forhold til andre kunstarter. Der vil desuden blive behandlet mere traditionelle kunstarter som for eksempel poesien og performancekunsten. Der vil i den forbindelse blive fortalt, hvad der gør sig gældende for disse to kunstarter, og hvordan de i tidens løb har været brugt til at udtrykke forskellige strømninger, der rørte sig i det omgivende samfund og hvordan det har påvirket kunsten til det, der kendes den dag i dag.

Slutteligt vil man kunne finde information om moderne kunst, der strækker sig fra cirka år 1860 til cirka år 1970. Dette er nemlig en yderst interessant periode, da den tager udgangspunkt i kulturarven, der blev givet videre fra kunsterne som for eksempel Vincent van Gogh, Paul Gauguin og Paul Cézanne.

Alt i alt er det håbet, at man ved at læse disse indlæg kan lære en smule mere om de forskellige former for kunst.